Lighthouse 2 1177 20190307 Nightaerial

Lighthouse 2.0

Ikonisk byggeri placeret lige dér, hvor byen og havet møder hinanden.

Læs mere om Lighthouse 2.0

Ny grafisk identitet

Vi arbejder på at udvikle en ny og flot hjemmeside med vores nye grafiske identitet. Du kan allerede nu få en forsmag på, hvordan det kommer til at se ud her.

Læs mere om Ny grafisk identitet

Æggepakkeriet

Æggepakkeriet er det første boligbyggeri i Aarhus K. Projektet består af tre nye bygninger samt det gamle æggepakkeri, som byggeriet har sit navn fra.

Læs mere om Æggepakkeriet

Ø-Linjen

Ø-Linjen er et fællesprojekt på Aarhus Ø mellem fire forskellige bygherre med et samlet mål: at binde Aarhus Ø sammen med et grønt og rekreativt område.

Læs mere om Ø-Linjen

Referencer

Æggepakkeriet luftfoto 01

Æggepakkeriet

RB Luftfoto 24032020

Risskov Brynet

Topview 33 Hue Ned

Færgebyen

Icon Statementbox 1

Handlekraftig

For os er det vigtigt, at vi altid udvikler os selv, vores byggerier og vores boligejendomme. Det kræver handlekraft at være i konstant udvikling. Men vi er ikke bange for at kalde os selv for handlekraftige, for ellers var vi ikke dér, hvor vi er i dag. 

Hvem er Domis?

Domis er en ung og dynamisk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, investering og drift af især boligejendomme i det centrale Aarhus.

Men vi er også meget mere end det. Vi er en række passionerede mennesker, som går op i, at der skal være boliger for alle. Derfor bruger vi alt vores tid på at udvikle, drifte og investere i byggerier og boliger, der kan skabe hjem for alle generationer.