DSC06651

Lighthouse 2.0

Ikonisk byggeri placeret lige dér, hvor byen og havet møder hinanden. Lighthouse er Danmarks højeste boligbyggeri på 142 meter på spidsen af Aarhus Ø.

Læs mere om Lighthouse 2.0
Se alle projekterne

Færgebyen

Hou er kendt for sit fællesskab, en maritim identitet og som et sted fyldt med liv. Dette er også nogle af komponenterne i det nye projekt på Hou Havn.

Læs mere om Færgebyen
Se alle projekterne

Fremspringet - Kildebjerg Ry

Fremspringet er placeret i det grønne smørhul med golfbaner beliggende rundt om.

Læs mere om Fremspringet - Kildebjerg Ry
Se alle projekterne

Bryggens Bastion

Domis har i oktober 2021 købt 52.000 kvadratmeter byggeretter på Bryggens Bastion på Islands Brygge i København.

Læs mere om Bryggens Bastion
Se alle projekterne

Referencer

Æggepakkeriet (1)

Æggepakkeriet

13082021 245

Risskov Brynet

Frederiks Plads (7)

Frederiks Plads

Vi er kvalitetsbevidste

Kvalitet kan komme til udtryk på mange måder. For os er kvalitet et spørgsmål om at stille krav til det, vi laver og have fokus på detaljen, der gør forskellen for dem, vi bygger hjem for. Det kan være detaljen i materialevalget eller detaljen i at byde købere velkomne i deres hjem med en særlig indflyttergave. At stille krav og have fokus på detaljen er nemlig det, der gør os kvalitetsbevidste.

Se flere referencer

Hvem er Domis?

Domis er en dynamisk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, investering og drift af især boligejendomme i det centrale Aarhus.

Men vi er også meget mere end det. Vi er en række passionerede mennesker, som går op i, at der skal være boliger for alle. Derfor bruger vi alt vores tid på at udvikle, drifte og investere i byggerier og boliger, der kan skabe hjem for alle generationer. 

Mød vores medarbejdere