DSC06651

Lighthouse 2.0

Ikonisk byggeri placeret lige dér, hvor byen og havet møder hinanden. Lighthouse er Danmarks højeste boligbyggeri på 142 meter på spidsen af Aarhus Ø.

Læs mere om Lighthouse 2.0
Se alle projekterne

Færgebyen

Hou er kendt for sit fællesskab, en maritim identitet og som et sted fyldt med liv. Dette er også nogle af komponenterne i det nye projekt på Hou Havn.

Læs mere om Færgebyen
Se alle projekterne

Fremspringet - Kildebjerg Ry

Fremspringet er placeret i det grønne smørhul med golfbaner beliggende rundt om.

Læs mere om Fremspringet - Kildebjerg Ry
Se alle projekterne

Bryggens Bastion

Domis har i oktober 2021 købt 52.000 kvadratmeter byggeretter på Bryggens Bastion på Islands Brygge i København.

Læs mere om Bryggens Bastion
Se alle projekterne

Referencer

Æggepakkeriet (1)

Æggepakkeriet

13082021 245

Risskov Brynet

Frederiks Plads (7)

Frederiks Plads

Vi tager et socialt ansvar

Vi har et ansvar for at skabe byudvikling, der rummer mere end blot boliger med fire vægge. Vi skal skabe miljøer, hvor mennesker har lyst til at leve og opholde sig, og vi skal skabe byliv mellem de ejendomme, vi opfører. Det betyder, at vi for eksempel startede Strandbaren på Aarhus Ø, før der var byliv og boliger. Og vi har blandt andet lavet indsamlinger og arrangementer for hjemløse i Aarhus, for at de kan få et hjem og en god tilværelse i livet. Det kalder vi social ansvarlighed.

Se flere referencer

Hvem er Domis?

Domis er en dynamisk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, investering og drift af især boligejendomme i det centrale Aarhus.

Men vi er også meget mere end det. Vi er en række passionerede mennesker, som går op i, at der skal være boliger for alle. Derfor bruger vi alt vores tid på at udvikle, drifte og investere i byggerier og boliger, der kan skabe hjem for alle generationer. 

Mød vores medarbejdere