Kontakt

Pakhusene 07 Aart Hhm H

Kontaktinformationer

Domis ApS
Pakhusene
Mariane Thomsens Gade 1C, 3. sal
8000 Aarhus C

CVR: 44084163

Mail: info@domis.dk
Telefon: + 45 72 44 44 25
Telefontid: Mandag-fredag fra kl. 8-12.

Risskov Brynet Foraar A7R4170

Vagttelefon

Står du i en kritisk situation og har behov for akut hjælp, så er vores vagttelefon altid åben.

VAGTTELEFON: 7217 4482.
Før du ringer, så læs venligst nedenstående information grundigt.

Vagtordningen kan kontaktes i akutte tilfælde såsom svigt i el-forsyningen, sprængte vandrør, oversvømmelser, manglende varmeforsyning, elevatorsvigt eller lignende. Den vagthavende vil foretage det fornødne for at forhindre yderligere skader og forsøge at afhjælpe bedst muligt. Det skal bemærkes, at vagten kun må benyttes i akutte situationer, og at henvendelser om almindelige vedligeholdelsesopgaver, som for eksempel dryppende vandhaner, ”løbende” toiletter og lignende, fortsat skal ske til ejendomskontoret inden for normal åbningstid. Den vagthavende har beføjelse til at afvise at yde assistance og i stedet henvise til kontorets almindelig åbningstider.

Domis Portrait 7R40347

Kontakt vores service team

Vi har et stærkt og kompetent service team, der altid står klar til at hjælpe vores beboere.

Service teamet står for alt drift og vedligehold af vores ejendomme og de ejendomme vi administrerer. Ingen opgave er for stor eller lille, om det så handler om snerydning eller opslutning af nye navneskilte på postkassen.

 

Vi tager et socialt ansvar

Vi har et ansvar for at skabe byudvikling, der rummer mere end blot boliger med fire vægge. Vi skal skabe miljøer, hvor mennesker har lyst til at leve og opholde sig, og vi skal skabe byliv mellem de ejendomme, vi opfører. Det betyder, at vi for eksempel startede Strandbaren på Aarhus Ø, før der var byliv og boliger. Og vi har blandt andet lavet indsamlinger og arrangementer for hjemløse i Aarhus, for at de kan få et hjem og en god tilværelse i livet. Det kalder vi social ansvarlighed.