Risskov Brynet

13082021 245

Risskov

Status
Opført
Størrelse
Ca. 80.000 m2
Type
Lejebolig
Erhverv
Arkitekt
Arkitema
Entreprenør
Kaj Ove Madsen A/S Aarhus og JCN Bolig
Landinspektør
Aakjaaer
Ingeniør
MOE, COWI, LBH consult
Samarbejdspartner delområde 5 og 9
NREP
Ejendomsmægler delområde 5
Danbolig Aarhus Nord
13082021 249

En ny bydel i Aarhus

Aarhus har fået en helt ny og attraktiv bydel med Risskov Brynet, der ligger kun 4 kilometer fra Aarhus C. Risskov Brynet har en unik placering tæt på både Aarhus Bugten, byens infrastruktur og midtbyens mange fristelser og muligheder. Man har ligeledes mulighed for at nyde en gåtur i Riis Skov eller ved stranden, og på cykel har man kort til både centrum og Aarhus Universitet.

Området opføres løbende ind til 2024 og forventes at blive hjem for op til 5.000 beboere.

Domis opfører cirka halvdelen af projekterne i den nye store bydel midt mellem alt det gode.

DSC00356

Vindrosen

Vindrosen består af cirka 3.500 kvadratmeter boligbyggeri med i alt 48 lejemål i mange forskellige størrelser. Det mindste lejemål er en 2-værelses på 53 m², der typisk henvender sig til et studerende kærestepar eller singlen, der netop har færdiggjort studiet. På toppen af byggeriet findes de to største lejligheder på henholdsvis 104 og 123 m², der begge har en stor privat tagterrasse med udsigt til både bugten og Riis Skov. Alle lejlighederne har – som det øvrige byggeri i Risskov Brynet – alt i hårde hvidevarer, store altaner og gulvvarme. Under byggeriet er der p-pladser, depotrum og aflåst cykelparkering.

DSC00509
DSC00499
DSC00366
DSC00450
DSC00456
DSC00473
DSC00486
DSC00497
Cafémiljø 1

Møllehatten

Møllehatten består af cirka 33.000 kvadratmeter boligbyggeri, hvor hovedfokus har været at skabe mindre og attraktive boliglejemål med fokus på optimeret boligindretning og store grønne fællesområder herunder en fodboldbane placeret på taget. Der er etableret fælles el-delebilsordning, gode muligheder cykelparkering herunder også i den store parkeringskælder. Der har været tre etapeopdelinger i byggeriet, og udlejningen af boligerne har vist, at boligerne har været særdeles attraktive.

Møllehatten er et helt nyt boligbyggeri med 586 1-2-3 og 4-værelses lejligheder på mellem 32 og 97 m². Alle lejligheder er udstyret med altan eller terrasse og flotte Tarkett gulve med gulvvarme i alle rum. Her får du alt i hårde hvidevarer: induktionskogeplade, indbygningsovn, kølefryseskab, opvaskemaskine og kombineret vaske- og tørremaskine.

Foruden de mange lejligheder byder Møllehatten også på erhvervslejemål, hvor lejerne har glæde af blandt andet dagligvarebutik, fitness og café.

Risskov Brynet Facade 6

Broloftet

Broloftet består af cirka 17.300 kvadratmeter boligbyggeri, hvor hovedfokus har været at skabe store, attraktive og familievenlige boliglejemål med fokus på store altaner, tagterrasser og grønne udearealer. Der er fuld parkeringskælder under byggeriet med tilhørende depotrum til beboerne.

Der er i alt 199 lejligheder på mellem 45 og 137 m² i projektet.
Byggeriet blev opført i etaper med sidste aflevering september 2020.

Se de store lyse lejligheder her
Risskov Brynet Køkkenalrum 1
RB Stue Broloftet 1
RB Stue Broloftet 2
Domis Risskovbrynet Blok H A7R1389
Risskov Brynet Køkkenalrum 3
Risskov Brynet Køkken 1

Vil du vide mere om Risskov Brynet?

Andreas Hommelhoff
AH
Andreas Hommelhoff

Vi vil samarbejde

En stor del af vores forretningsgrundlag baserer sig på gode samarbejdspartnere og stærke samarbejder på tværs af vores branche. Vi tror på, at vi sammen kan løfte mere, end hvis vi løfter hver for sig. På den måde kan vi udvikle os sammen og levere de bedste resultater.