Færgebyen

Færgebyen (2)

Hou

Status
Under udvikling
Størrelse
7500m2
Forventet færdig år
2024
Type
Ejerbolig
Erhverv
Arkitekt
Arken
13082021 8

En landsbyperle med stærkt lokalt fællesskab

Hou ligger som en landsbyperle på den østjyske kyststrækning. Byen er blandt andet kendt for sit stærke lokale fællesskab, en gennemgående maritim identitet og som et sted fyldt med liv og aktivitet. Dette er også nogle af de afgørende komponenter i det nye udviklingsprojekt på Hou havn.

Den nye bydel vil blive en direkte forlængelse af det eksisterende bysamfund. Derfor har vi skabt et projekt, som åbner sig op over for byen, og hvor nogle af byens aktører er inviteret med ind som aktive medspillere.

Hør mere om udviklingen af Færgebyen
Færgebyen visualisering
Færgebyen
Færgebyen (1)
13082021 9

En aktiv og mangfoldig bydel

Færgebyen bliver et markant projekt i Hou både i omfang og placering. Vi går derfor udmyg til opgaven og opfører et sympatisk projekt, der både er tilpasset byens arkitektur og det maritime miljø Færgebyen ligger i.

Byen inviteres med i projektet med en række bylivsskabende tiltag og aktiviteter. Sideløbende med projektudviklingen kører en følgegruppe proces, hvor aktører fra Hou er inviteret med, så det sikres at tiltagene kommer til at gavne byen og være i byens interesse. 

Vil du videre mere om Færgebyen?

Andreas Hommelhoff
Andreas
Andreas Hommelhoff

Vi vil samarbejde

En stor del af vores forretningsgrundlag baserer sig på gode samarbejdspartnere og stærke samarbejder på tværs af vores branche. Vi tror på, at vi sammen kan løfte mere, end hvis vi løfter hver for sig. På den måde kan vi udvikle os sammen og levere de bedste resultater.