Bryggens Bastion

Fortidsmindet Desat

Njalsgade, Amager

Status
Under udvikling
Størrelse
52.000m2
16122021 56

Bolig og erhverv på 52.000 kvadratmeter

På Bryggens Bastion i København opfører Domis en blanding af bolig og erhverv på i alt fire byggefelter, der fordeler sig på 52.00 kvadratmeter.

Der kan indenfor lokalplanen opføres en blanding af boliger og erhverv fordelt på tre karrébygninger og et højhus på 99 meter.

Projektet er en del af Bach Gruppens samlede projekt, der skal være med til at skabe flere boliger og mere erhverv på Islands Brygge. 

Skitseforslag til de fire byggefelter

20180306 BBC Render Update
BBB Render
BBD Render3
Fortidsmindet Desat
DJI 059 2

I hjertet af København

Bryggens Bastion ligger i hjertet af København på Amager - blot 2,2 kilometer fra Rådhuspladsen. Byggefelterne er omkranset af Ørestads Boulevard, Amagerfælledvej og Njalsgade. Naboerne er blandt andre Islands Brygge, Statens Serum Institut og Københavns Universitet.

Området er desuden velforsynet med rekreative områder med Islands Brygge, Christianshavns Vold og Amager Fælled inden for kort afstand. 

De fire byggefelter er placeret i projektets vestlige ende, overfor Metro stationen, Islands Brygge.

Birdeye Opdateret 20190709

De rigtige visioner

Lokalplanen blev udviklet i 2016 af Bach Gruppen i samarbejde med København Kommune, Arkitema og Tredje Natur. Den lægger op til at skabe et område, hvor boliger, erhverv, byliv og natur smelter sammen. 

De prisvindende arkitekter fra Tredje Natur har udviklet et fantastisk område med masser af grønne oaser, vand, sportsfaciliteter, sociale samlingsrum, flere cykelruter og et fredet fortidsminde. Det hele kobles elegant sammen med resten af kvarteret og passer rigtig godt ind i Domis' filosofi om at bidrage til byudvikling og skabe steder mennesker har lyst til at være.

Vil du høre mere om Bryggens Bastion?

Andreas Hommelhoff
AH
Andreas Hommelhoff

Vil du vide mere?

Ole Byriel
Ole Byriel JNK7369
Ole Byriel