Frederiks Plads erhverv

Frederiks Plads (1)

Frederiks Plads, Aarhus

Status
Opført
Størrelse
1.451 m2 m2
Årstal
2017
Type
Erhverv
Arkitekt
C. F. Møller Architects
Entreprenør
NCC
Samarbejdspartnere
Bricks A/S og NCC
Landinspektør
Bøgh og Krabbe
Ingeniør
Rambøll
17072019 51

Bindeleddet mellem Frederiksbjerg og Sydhavnen

Midt i Aarhus på det attraktive Frederiksbjerg finder du Frederiks Plads. Frederiks Plads binder det klassiske Frederiksbjerg og den spirende Sydhavn sammen i et byggeri med plads til både boliger og erhverv. Projektet er udviklet i samarbejde med Bricks A/S og NCC. Første etape stod færdig i 2017, mens anden etape står færdig i 2022. Domis har været med på den første del, hvor cirka 12.000 m2 boliger og næsten 1.500 m2 erhverv er blevet opført. Domis har desuden været ansvarlige for udlejningen af de cirka 1.500 m2 erhvervslokaler, som i dag huser alt fra en skønhedsklinik til restauranter.

Læs mere om Frederiks Plads her
Kongeegen Web Fotograf Per Bille 2571

Et naturligt midtpunkt og et bæredygtigt byggeri

Frederiks Plads er det naturlige midtpunkt for placeringen af moderne virksomheder, som lægger vægt på optimal infrastruktur, et sundt og produktivt arbejdsmiljø, fleksible og effektive arealer og bæredygtige løsninger i byggeriet og driften af ejendommene.

 

Frederiks Plads er et bæredygtigt byggeri certificeret efter bæredygtighedsstandarden DGNB-Danmark. Der er både plads til mindre virksomheder, virksomhedsdomiciler, butikker, restauranter og alt, hvad der ellers hører sig til et aktivt og levende byliv.

DSC04150

Et sundhedscentrum med wellness, scanning og skønhedsklinik

Frederiks Plads danner rammerne for et ”sundhedscentrum” med forskellige virksomheder, der har fokus på sundhed, velvære og skønhed. Pause Recovery Studio er en af de virksomheder, som har hjemme på Frederiks Plads. De tilbyder anderledes wellness med floating, sauna og boots for bedre restitution efter træning, men også blot for velvære i hverdagen.

Edona Beauty er et skønhedsunivers, som også holder til i det nye ”sundhedscentrum”. Her kan kunderne få skønhedsbehandlinger såsom eyelash extensions og voksbehandlinger. Den sidste virksomhed, som også er en del af ”sundhedscentrummet”, er HelkropsMR.dk. Her kan du sætte fokus på dit eget helbred med en MR-helkropsundersøgelse.

 

DSC03912

Restauranter og ejendomsmægler

Ud over at være et ”sundhedscentrum” er Frederiks Plads også centrum for restauranterne Sultan Palads og Yi East. De to restauranter serverer henholdsvis autentisk tyrkisk og asiatisk mad. De er placeret i stueetagen ind mod det fælles torv mellem bygningerne, hvor de er med til at skabe byliv og god stemning på Frederiks Plads.

Ud over restauranterne holder Danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning også til på Frederiks Plads. Danbolig er mæglerne bag salget af de mange lejligheder på Frederiks Plads og har altså valgt selv at flytte ind i byggeriet.

 

Er du interesseret i at høre mere om erhvervslokalerne på Frederiks Plads?

Jens Møller Boeriis
Udlejningschef
Jens
Jens Møller Boeriis
Udlejningschef