Æggepakkeriet erhverv

Æggepakkeriet Hjørnehuset (6)

Skovgaardsgade 13-17, Aarhus

Status
Opført
Størrelse
572 m2
Årstal
2020
Type
Erhverv
Ejerbolig
Arkitekt
SLETH
Entreprenør
Kaj Ove Madsen A/S Aarhus
Samarbejdspartner
Kilden & Hindby
Æggepakkeriet (1)

Nyt byggeri i urbant område

I samarbejde med Kilden & Hindby har Domis opført Æggepakkeriet på godsbanearealerne i Aarhus C. Æggepakkeriet er et kombineret bolig- og erhvervsbyggeri, som forbinder det gamle Aarhus med det nye Aarhus K. Tre bygninger i forskellige højder, lejligheder i forskellige størrelser, butikker og restauranter i stueetagen og et urbant nærmiljø skaber rum og liv for forskellige mennesker. Her kan erhvervsdrivende bygge et fundament for et stærkt fællesskab og et pulserende byliv i den nye bydel – Aarhus K.

Læs mere om Æggepakkeriet
Æggepakkeriet luftfoto

Et naturligt samlingspunkt

Som erhvervsdrivende i Æggepakkeriet bliver virksomhederne en del af et knudepunkt midt i byen, hvor mennesker fra alle byens kvarterer slår deres vej forbi. Med Ceres Byen, Mølleengen og Scandinavian Center som nærmeste naboer, er Æggepakkeriet et naturligt samlingspunkt for den aarhusianske befolkning. Her er alt det gode lige i nærheden – kultur, natur og et rigt byliv.

Aarhus K vokser lige nu med hastige skridt. Som erhvervsdrivende i Æggepakkeriet kan virksomhederne være med til at sætte dit præg på livet i byens nye kvarter. Samtidig bliver de en del af et område, som har en utrolig charme og historie, som gør Godsbanekvarteret til noget helt særligt.

SLETH ÆGGEPAKKERIET (18)

Det gamle Æggepakkeri har fået nyt liv

Erhvervslokalerne i Æggepakkeriet er placeret i Hjørnehuset, som er en af de tre bygninger, der udgør Æggepakkeriet. Derudover er der også cirka 1.200 m2 erhverv i det gamle Æggepakkeri, som er blevet istandsat og nu er en integreret del af hele byggeriet.

Æggepakkeriet Hjørnehuset (6)

Cykelbutik og plantecafé

Den populære Plantecafé, som blev skabt i Aarhus K i 2016, er flyttet ind i Æggepakkeriet og giver gæster mulighed for at nyde kaffe, bagværk og kolde drikke i grønne og hyggelige omgivelser. Plantecaféen har desuden en plantebutik som en del af caféen samt et mødelokale, som kan bruges til events, møder eller private begivenheder.

Derudover har Babboe Cykler åbnet deres første flagship store i Jylland i Æggepakkeriet. De sælger de populære ladcykler, som passer perfekt ind i det kreative og urbane miljø i Aarhus K.


Pizza Boys holder ligeledes til i Æggepakkeriet. 

Æggepakkeriet Plantecaféen
Æggepakkeriet Plantecaféen (1)
Æggepakkeriet Plantecaféen (4)
Æggepakkeriet Hjørnehuset (5)

Arkitektvirksomhed og designvirksomhed

Ud over cykler og planter, så huser Æggepakkeriet også Erik Nord Arkitekter. Arkitekterne har deres tegnestue i Æggepakkeriet og vil derudover også etablere en pop-up shop, som forbipasserende kan besøge.

Brainchild flyttede i foråret 2021 også ind i Æggepakkeriet. 

Brainchild er en designvirksomhed, der fortolker danske møbelklassikere som plakater og træfigurer.

De har en særlig forbindelse til Aarhus K, da de tidligere har haft kontor på Godsbanen og godt kan lide den kreative ånd, der er i området. I Æggepakkeriet har Brainchild showroom og shop.

Det er nemlig et krav til alle erhvervslejerne i Æggepakkeriet, at de bidrager til fællesskabet i området og kan invitere områdets brugere ind.

Vil du høre mere om erhvervslokalerne i Æggepakkeriet?

Jens Møller Boeriis
Jens
Jens Møller Boeriis