Lighthouse

Lighthouse 2 1177 20190307 Nightaerial

Helga Pedersens Gade 950, 8000 Aarhus C

Status
Under opførelse
Forventet færdig år
2022
Kanalcafeen (1)

Kanalcaféen

I den ene ende af Kanalhuset ud mod bugten ligger Kanalcaféen.

Kanalcaféen er en toetagers café/restaurant med flot udsigt til bugten, industrihavnen og kanalen mellem Isbjerg og Lighthouse. Der er mulighed for at etablere et udeserveringsområde på pladsen ud mod bugten og promenaden.

Kanalcaféen er et oplagt sted at servere en god frokost og en lækker middag for de mange beboere og besøgende på Aarhus Ø.

Størrelse: 381 m²

Årlig leje: 952.500 kr.

Årlig leje pr. m²: 2.500 kr.

Parkering: Ja

Udeservering: Ja

Download materiale
Kanalview Cropped (1)

Pavillonen

Pavillonen er placeret i hjertet af Lighthouse og bliver et naturligt samlingspunkt for beboere og besøgende. Ø-Linjen snor sig forbi Pavillonen, så gæster kan nyde udsigten til liv, aktiviteter og grønne åndehuller. Derudover åbner kanalen mellem Isbjerget og Lighthouse sig op forbi restaurationen, så der også bliver udsigt til vandet og livet i kanalerne.

Der er rig mulighed for at skabe et stort og hyggeligt udeserveringsområde foran Pavillonen, mens det også er muligt at skabe et helt unik uderum så som udsigtspost, urtehave eller lignende på taget af restaurationen.

Størrelse: 341 m²

Årlig leje: 801.350 kr.

Årlig leje pr. m²: 2.350 kr.

Parkering: Ja

Udeservering: Ja

Download materiale
Aktivitetshus 188

Aktivitetshus 188

Aktivitetshus 188 har en helt særlig beliggenhed lige ud til vandet i Lighthouse. Det er strategisk godt placeret i hjørnet i Promenadehuset lige ud til både Ø-Linjen, promenaden og Aarhus Bugten. 

Stedet er oplagt til mindre café eller bar, da erhvervsmålet er udstyret med et mindre køkken. Det kan være alt fra ishus og kaffebar til vinbar og tapasbar. Det kan også være, du drømmer om at kombinere café og butik, såsom en kunstcafé, vinbar med vinsalg, SUP-board og kajakudlejning og isbutik eller lignende.
Derudover er der mulighed for at etablere udeservering.

Størrelse: 173 m²

Årlig leje: 346.000 kr.

Årlig leje pr. m²: 2.000 kr.

Parkering: Ja

Udeservering: Ja

Download materiale

Vil du vide mere om erhvervslokalerne i Lighthouse?

Jens Møller Boeriis
20 93 08 84
Jens
Jens Møller Boeriis
20 93 08 84