Skelleruptoften

Resenbro luftfoto (3)

Resenbro

Status
Opført
Forventet færdig år
2021
Type
Ejerbolig
Arkitekt
Ide-Huse
Entreprenør
Ide-Huse
Ejendomsmægler
Danbolig Silkeborg
Type
30 parcelhusgrunde og 10 rækkehuse
Resenbro luftfoto (1)

Rækkehuse og parcelhusgrunde tæt på Gudenåen

Øst for Silkeborg midt i den skønne natur ved Gudenåen ligger den lille by Resenbro. Her har Domis sammen med en lokal samarbejdspartner udstykket et område til boliger, hvor en tidligere listefabrik lå.

Området på 60.820 kvadratmeter er blevet udstykket til tæt/lav og åben/lav bebyggelse i form af 10 rækkehuse og 30 parcelhusgrunde. Rækkehusene er tegnet og bygget af Ide Huse. De fire første rækkehuse blev opført i 2019, mens de sidste seks rækkehuse stod færdige i september 2021.

Parcelhusgrundene og rækkehusene blev solgt af Danbolig Silkeborg.

Se ejendomsmæglerne hjemmeside her
Skelleruptoften
Skelleruptoften 2
Skelleruptoften 3
Skelleruptoften 4
Resenbro luftfoto (2)

Attraktivt område for hele byen

Den nye udstykning på Skelleruptoften er et vigtigt led i at udvikle Resenbro og trække flere beboere til byen.

Området er let kuperet og har udsigt til naturskønne omgivelser blandt andet med skov lige i baghaven. Med både rækkehuse og parcelhusgrunde i området, henvender projektet sig derfor til både familier, par og seniorer, der ønsker at bo i den smukke natur øst for Silkeborg.

Et naturopholdsområde med skov, shelter, legeplads og fællesområde skal samle Skelleruptoftens beboere og give børn mulighed for at lege trygt tæt ved deres hjem. I de omkringliggende skove bliver der etableret stier, så beboerne kan gå ture og nyde roen under trækronerne, mens børnene kan bygge huler og gå på opdagelse.

Resenbro luftfoto (8)

En mindre by med hverdagens fornødenheder

Resenbro er en mindre by, som ligger syv kilometer øst for Silkeborg. Byen ligger i den smukke midtjyske natur og har direkte adgang til Gudenåen, hvor byens borgere kan få helt særlige naturoplevelser på Trækstien og leve et aktivt liv i det fri.

 

Det nye boligområde på Skelleruptoften ligger i tilknytning til den eksisterende by, hvor der både er skole, børnehaver, forsamlingslokaler, dagligvarebutik, ældrecenter samt sportsanlæg og -hal. Der er derfor gode muligheder for, at alle generationer kan leve et godt liv med hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde.

 

Vil du vide mere om Skelleruptoften i Resenbro?

John Skovbjerg
John Skovbjerg
John Skovbjerg