Otto Mønsteds Plads

Otto Moensteds Plads16

København V

Status
Opført
Størrelse
7500m2
Årstal
2016
Type
Ejerbolig
Arkitekt
Arkitema
Entreprenør
Kaj Ove Madsen A/S Aarhus
Ejendomsmægler
Danbolig City
Ingeniør
Orbicon
Otto Moensteds Plads14

64 eksklusive lejligheder

2013 købte Domis den mondæne ejendom på Otto Mønsteds Plads for at konvertere den fra erhverv til boliger. I 2014 begyndte renoveringen af den over 100 år gamle bevaringsværdige ejendom på Otto Mønsteds Plads. Renoveringen tog cirka 1,5 år, hvorefter 64 eksklusive lejligheder stod klar til salg. Salget gik over alt forventning og lejlighederne blev revet væk.

Læs salgsbrochuren her
Otto Moensteds Plads18

Fornem ejendom med en plads i finanshistorien

Palæet ved Otto Mønsteds Plads er en prominent ejendom i København, og den indtager også en plads i Danmarkshistorien. Bygningen blev opført i 1910 som hovedsæde for A/S Dansk Folkeforsikring. Valget af placeringen for hovedsædet faldt på grunden ved havnen, hvor margarinegiganten, Otto Mønsted A/S, også byggede hovedsæde i samme periode – og herefter lagde navn til pladsen.

A/S Dansk Folkeforsikring residerede i bygningen i en årrække, hvorefter den blev overtaget af Forenede Kreditforeninger, senere Nykredit og til sidst Gjensidige Forsikring. Palæet på Otto Mønsteds Plads har altså altid har huset virksomheder inden for den finansielle sektor. Lige ind til i dag, hvor den storslåede ejendom er blevet omdannet til eksklusive boliger.

Otto Moensteds Plads28

Ny luksus med charmerende sjæl og originale features

I palæet er de fleste boliger forskellige – både hvad angår størrelse og indretning. Og hver bolig har tilmed sine egne originale features, der gør den helt unik.

Fælles for alle boligerne er eksklusiviteten, som man fornemmer allerede ved hovedindgangen. Det første man møder, er den smukt udskårne hoveddør, der leder ind til en stor hall med originalt marmorgulv og en storslået trappe i granit.

 

Otto Moensteds Plads13

"Walk-in pengeskab", nye elevatorer og smukt gårdrum

Palæet er opført i så høj en kvalitet, at de fleste originale materialer er bevaret. Som eksempel kan nævnes de fantastiske palævinduer, der mange steder er på størrelse med en terrassedør.

Som noget ret usædvanligt indeholder bygningen et antal bankbokse, som har været anvendt af de tidligere ejere i finansbranchen. I nogle af boligerne har boksene fået lov til at blive, så beboerne får eget ”walk-in pengeskab”.

Som en del af renoveringen er der etableret nye elevatorer i ejendommen, mens der også er tilbygget store altaner og tagterrasser. Et nyt fælles gårdrum giver beboerne noget visuelt smukt at kigge på, samtidig med at det er funktionelt.

Otto Moensteds Plads31
Otto Moensteds Plads13
Otto Moensteds Plads11
Otto Moensteds Plads23
Otto Moensteds Plads24
Otto Moensteds Plads24

Veludstyret kælder med eksklusive faciliteter

Kælderen i den prominente ejendom har fået en ny funktion med eksklusive faciliteter, såsom motions- og fitnesslokale særligt til beboerne. Derudover kan beboerne koble af i ejendommens wellness rum med spa og sauna.

I kælderen er der ligeledes indrettet vinkælder og lounge, hvor beboerne har mulighed for at have deres eget vinkøleskab. Og så kan de slappe af og se film i en 12-personers biograf.

Har beboerne gæster på besøg kan de benytte sig af de to gæsteværelser med tilhørende toilet og bad. 

I det hele taget er renoveringen af Otto Mønsteds Plads mundet ud i et helt særligt byggeri, der har givet nogle eksklusive og unikke lejligheder til køberne, men også til hele København.

Vil du vide mere om Otto Mønsteds Plads?

Ole Byriel
Ole Byriel JNK7369
Ole Byriel

Vi er kvalitetsbevidste

Kvalitet kan komme til udtryk på mange måder. For os er kvalitet et spørgsmål om at stille krav til det, vi laver og have fokus på detaljen, der gør forskellen for dem, vi bygger hjem for. Det kan være detaljen i materialevalget eller detaljen i at byde købere velkomne i deres hjem med en særlig indflyttergave. At stille krav og have fokus på detaljen er nemlig det, der gør os kvalitetsbevidste.