Kildebjerg - 2. etape

Private Haver

Kildebjerg

Status
Under opførelse
Størrelse
5851 m2
Årstal
Forventet opført i sommeren 2024
Type
Lejebolig
Arkitekt
AART Architects
Entreprenør
Kaj Ove Madsen A/S Aarhus
Samarbejdspartner
Kaj Ove Madsen A/S Aarhus
Skovagervej102 Ry Etape 2 Billede 1

Boliger i udviklingsområdet Kildebjerg

Kildebjerg Ry er en 160 ha stor nyere bydel beliggende i østlige del af Ry med både boliger, erhverv og grønne samlingspunkter. Det er et område i stor udvikling, hvor rammerne for et godt sted at bo og arbejde spiller sammen med gode muligheder for en aktiv tilværelse i naturen.

Projektet bidrager med ca. 20.000 m2 boligbyggeri. Formålet er at opføre boliger til mennesker, der gerne vil bo i naturskønne omgivelser, hvor ro, grønne arealer og gode muligheder for fysisk udfoldelse og aktiviteter i naturen er i fokus. Projektet bliver udført i tre etaper. 1. etape er blevet afsluttet i foråret 2022 og 2. etape forventes afsluttet 2024. 3. etape er under udvikling.

DSC00899

Aktiv tilværelse i rekreativt område

Golfbane, stisystemer, aktivitetsområder, legepladser og hundeskov. Det er blot nogle af de mange muligheder og initiativer, der gør Kildebjerg til et rekreativt område, hvor beboerne kan leve et aktivt liv. Som en del af byudviklingen i området, blev Pulsparken skabt 2012. Pulsparken er et udendørs aktivitetsområde, hvor besøgende kan gå på opdagelse og være aktive i sansezonen, pulszonen, legezonen og stizonen. Pulsparken er med til at stemple Ry som en by, der tiltrækker alt fra friluftsmennesker og løbere til yogainteresserede og mountainbikere.

Fælleshus
Grønne Arealer
Private Haver
Skovagervej102 Ry Etape 2 Billede 2

Placeret i det grønne smørhul

Boligprojektet i Kildebjerg er placeret i det grønne smørhul med Silkeborg Ry Golfklubs bane beliggende rundt om. Man får altså ikke naturen og områdets aktiviteter tættere på.

Kildebjerg er placeret med udsigt til den smukke natur i Søhøjlandet og omkring Himmelbjerget, som kendetegner hele området omkring Ry. Derudover ligger Ry strategisk godt med kort afstand til både Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Horsens. Det er derfor en attraktiv by for folk, der søger grønne vidder og muligheder for en aktiv tilværelse i kort afstand til Østjyllands større byer.

Hyggelig by med alt inden for rækkevidde

Ry har desuden en hyggelig bymidte med både caféer, specialbutikker, bager og flere supermarkeder. Byen har også daginstitutioner, skoler, gode togforbindelser og godt foreningsliv, der gør byen attraktiv for både børnefamilier, par og ældre, der gerne vil bo i en by, hvor der er fokus på et godt fællesskab, natur og en aktiv livsstil.

Læs mere om Ry

Vil du vide mere om Kildebjerg - 2. etape?

Jens Møller Boeriis
Jens
Jens Møller Boeriis

Vi er kvalitetsbevidste

Kvalitet kan komme til udtryk på mange måder. For os er kvalitet et spørgsmål om at stille krav til det, vi laver og have fokus på detaljen, der gør forskellen for dem, vi bygger hjem for. Det kan være detaljen i materialevalget eller detaljen i at byde købere velkomne i deres hjem med en særlig indflyttergave. At stille krav og have fokus på detaljen er nemlig det, der gør os kvalitetsbevidste.