Risskov Brynet

Aarhus har fået en helt ny og attraktiv bydel med Risskov Brynet, der ligger kun 4 km fra Aarhus C. Risskov Brynet har en unik placering tæt på både Aarhus bugten, byens infrastruktur og midtbyens mange fristelser og muligheder. Man har ligeledes mulighed for at nyde en gåtur i Riis Skov eller ved stranden, og på cykel har man kort til både centrum og Aarhus Universitet.

Området opføres løbende indtil 2020 og forventes at blive hjem for op til 5.000 beboere. De første 256 lejligheder er lejet ud, og næste etape udlejes fra torsdag den 16. august med indflytning 1. november 2018.

På Risskov Brynet findes der både 1-2-3-4-værelses lejligheder med priser fra 4.525 kr. pr. måned. Alle lejligheder er lavet i god kvalitet med altan og udstyret med alt i hårde hvidevarer og herunder både opvaskemaskine og kombineret vaske- og tørremaskine.

Der er desuden lagt meget fokus på fællesarealerne og her kan blandt andet nævnes en fodboldbane i terræn, grillområder, udendørs fitnessredskaber, bålplads og fodboldbane og tagterrasse på 6. og 7. sal.

Risskov Brynet vil være kendetegnet ved et bæredygtigt og grønt byggeri.

Arkitekt: Arkitema

Totalentreprenør: Kaj Ove Madsen A/S Aarhus

Læs mere om Risskov Brynet her

UA-7268127-12