Lighthouse*

Lighthouse* er et prestigeprojekt på Aarhus Havn, hvor de enkelte bygninger er udtænkt så de alle har den smukkeste udsigt over Aarhusbugten, Mols, Riisskov og midtbyen.

Byggeriet er i fuld gang og består af fem bygninger, der bliver kaldt L, I, G, H, T. Bygning T bliver Danmarks højeste bygning på mere end 142 meter, svarende til 42 etager.

I første omgang bliver der bygget en underjordisk P-kælder og bygningerne I og G, som er til beboelse. Bygning I kommer til at rumme 94 lejligheder fordelt på ni etager og fire byhuse. Her kan de første boligejere rykke ind d. 1. maj 2012. Prisen for en bolig i bygning I ligger mellem 1.850.000 kroner og op til 11.500.000 kroner. Lejlighedernes størrelse bliver på mellem 52 og 205 kvadratmeter fordelt på to-, tre-, fire og seksværelser.
Resten af byggeriet bygges i to etaper. I disse bygninger bliver der også en stor andel af erhvervslejemål som kontorer, butikker og et hotel.

Anden fase begynder med byggeriet af bygning L. Tredje fase er byggeriet af bygning H og det cirka 142 meter høje tårn, bygning T.

Læs mere om Lighthouse* her.

UA-7268127-12