Karolinegården

I Mejeriforeningens velkendte ejendom ved Rådhusparken i hjertet af Aarhus, er der bygget og solgt 114 nye lejligheder, der er helt perfekt til alle, som elsker midtbyen.

Komplekset består af en hjørnebygning, som ligger super attraktivt tæt på alle aktiviteterne i midtbyen med en stor dagligvarebutik i stueetagen. På 5. sal findes de fantastiske penthouselejligheder, som har et dejligt lys og udsigt over Aarhus midtby. Fra terrasserne kan man nyde udsigten over alle byens tage og se ned til havnen, mens man nyder solens stråler. En terrasse og en udsigt, man sjældent oplever. På 6. sal finder man ejendommens 200m2 store fælles tagterrasse. Komplekset rummer også betydelige P-faciliteter i kælder og på dæk.

Lejlighederne har trægulve i lys ask, hvidt HTH-køkken i helt nyt design med corestone bordplade, grebsfrie låger og indbygget soundbar. Badeværelset er udstyret med vaskesøjle, væghængt toilet og mørkt klinkevalg på gulvet og i brusenichen.

Frederiks Allé byder på et spændende udbud af restauranter og take-away steder. Efter få minutters gang kan du nå Strøget, Banegårdspladsen, Bruuns Galleri og Jægergårdsgade. Sidstnævnte er en af byens perler, hvad angår caféer og gå-i-byen-steder.

Arkitekt: Arkitema
Totalentreprenør: Fast Entreprise A/S, Silkeborg.

UA-7268127-12