Æggepakkeriet

Æggepakkeriet et et kombineret bolig- og erhvervsbyggeri, der forbinder det gamle Aarhus med det nye Aarhus K. Tre bygninger i forskellige højder, en stor tagterrasse, lejligheder i forskellige størrelser og et urbant nærmiljø skaber rum og liv for forskellige mennesker.

Æggepakkeriet har fået sit navn efter det gamle æggepakkeri – Fyens Ægexport. Fra 1930’erne og 50 år frem blev der pakket æg til det nære Aarhus og det fjerne udland. Historien om Æggepakkeriet lever med videre, når det gamle pakkeri renoveres og bliver et integreret kultur- og innovationshus i det nye Æggepakkeri.

Projektets tre bygninger er: Hjørnehuset ud mod Skovgårdgade opført i røde mursten, der binder Æggepakkeriet sammen med den eksisterende by. Det Lange Hus opført i gule sten der ligger langs Carl Blochs Gade. Og Det Høje Hus, der rejser sig med tydelige reference til Aarhus’ rådhustårn.

Der er i alt 148 lejligheder fra 47-135 kvm, hvoraf 12 er toetagers townhouses på 84-94 kvm med egen terrasse. Alle lejligheder har altan eller terrasse. I stueetagen mod gaderne findes der erhvervslokaler. Der er indflytning i de første lejligheder primo 2020.

Læs mere om projektet på æggepakkeriet.dk
Lejlighederne sælges via danbolig, kontakt.
Erhvervsudlejning via Domis, se mere her .

Medspillere:
Bygherrekreds: Kilden & Hindby A/S og Domis KS
Arkitekt: SLETH A/S
Ingeniør: Rambøll Danmark A/S
Entreprenør: Kaj Ove Madsen Aarhus A/S
Salg: danbolig Aarhus A/S
Udlejning erhverv: Domis KS

UA-7268127-12